Neoseeker.com Forum Thread: [v1.6.3c] Neo Search on Gallery View doesn't work (only on my gallery?) - page 1

reprinted from http://www.neoseeker.com/forums/
original thread: http://www.neoseeker.com/forums/39294/t1821914-v1-6-3c-neo-search-on-gallery-view-doesn-work-only-on-my-gallery/


Author:   Shadow of Death
Date:   Jan 23, 13 at 10:44pm (PST)
Subject:   [v1.6.3c] Neo Search on Gallery View doesn't work (only on my gallery?)
-------------------------------------------
This is a very odd issue.

The Neo Search (which searches products on the site) at the top of any given page in my Neogalleries (from my root directory, and any album or image I've tried) seems to be broken. I can type in the search bar, but it won't attempt to search (no loading indicator). Not with Enter/Return key or manually pressing the search button.

When I tried to reproduce it in the root Neogalleries page, and on other user galleries, I had no problems. Can anybody find problems? Perhaps if you CAN use Neosearch on my gallery, try doing a search on your own? It's possible it might be an issue that only presents when a user tries to use the Neo search feature when on their own gallery pages...

Firefox 18.0.1 BTW



Author:   ar_cat
Date:   Jan 24, 13 at 2:00pm (PST)
Subject:   re: [v1.6.3c] Neo Search on Gallery View doesn't work (only on my gallery?)
-------------------------------------------
Thanks for reporting. This is now fixed.



Author:   Shadow of Death
Date:   Jan 26, 13 at 7:03am (PST)
Subject:   re: [v1.6.3c] Neo Search on Gallery View doesn't work (only on my gallery?)
-------------------------------------------
Yep, it's fixed ^_^

Strange how weird bugs tend to crop up around me. I'm just sort of a magnet for glitches/bugs in software >_>


Copyright Neo Era Media, Inc. 1999-2014.
All Rights Reserved.