Neoseeker.com Forum Thread: Ipod to TV problems - page 1

reprinted from http://www.neoseeker.com/forums/
original thread: http://www.neoseeker.com/forums/2537/t1241672-ipod-to-tv-problems/


Author:   Sorcerath
Date:   Oct 01, 08 at 6:30am (PST)
Subject:   Ipod to TV problems
-------------------------------------------
Hi, I own an Ipod Classic 80GB and recently bought a Apple Composite A/V cable set so I could watch videos on my TV.
Here's the link to the specific cables:
http://store.apple.com/us/product/MB128LL/A

My TV is fairly siimple - there's only one plug for video (yellow) and one for audio (white). I plugged the connectors in the corresponding slots, and turned it on. The sound was perfectly fine - but the image was in black/white, flickering madly, and it was showing twice i.e. You'd see the same video playing on both halves of the TV screen. I played around with TV settings, Ipod settings, but nothing worked - any help would be appreciated




Author:   Sorcerath
Date:   Oct 01, 08 at 6:32am (PST)
Subject:   re: Ipod to TV problems
-------------------------------------------
edit: I meant Apple COMPONENT AV cable, not Composite =/



Author:   DCRage
Date:   Oct 01, 08 at 10:34am (PST)
Subject:   re: Ipod to TV problems
-------------------------------------------
You probably should've tried the Composite cables instead. I use that with my 5G video and it works perfectly.



Author:   Sorcerath
Date:   Oct 01, 08 at 9:08pm (PST)
Subject:   re: Ipod to TV problems
-------------------------------------------
Thank you, I swapped them out for Composite cables and it works perfectly now =)


Copyright Neo Era Media, Inc. 1999-2014.
All Rights Reserved.