Thread titleFromLast replied
Now searching...
Neoseeker Forums » » » Razer Electra » Razer Electra Popping Sound » Post Reply

Razer Electra Forum

profile  pro reviews  screens  discussion board  

Note to Guests: For the enjoyment of other visitors, and to help keep this forum tidy and working smoothly, please make sure you search the forum before posting your question.
REPLY TO A THREAD
Name:* Members, please LOGIN before posting
Email: We use this to display your Gravatar

Sign in with
Subject:*
Message:*


HTML is not allowed
markup is allowed

Help with markup tags

Enabling Buttons in IE7




Smilies:
  ·all smilies here
:) :P ;) :( :| ;( :D :confused: :cool: :# :o ^_^ :colored: :thick:

Thread Recap (last 10 posts from newest to oldest)

Feb 05, 13 at 9:25pm
crossmansam


I've been looking over google for some time. It seems no one else has this problem with them.
I see you mention that you listened to a very heavy bass song on loud volume, this may be the cause. I hope I've started to help...
-_- HELLMAU5 -_-
_________________



Jan 28, 13 at 8:29pm
Flipcarroll


I have had my Razer Electra headset for a while now, and when I first got them they were amazing. It took me some time to get used to the shape of them, but once I did, I loved them. However, when I had some friends listen to them, they said that there was a popping sound that made it sound like it was playing a really low quality song really loud. I have not noticed this at all, the only time I have ever heard anything similar is when I was listening to a very bass heavy song and there was a bit of static when I turned it up a lot. I just wanted to know if anyone else has had this problem, or if there is something messed up with my pair.



Powered by neoforums v2.2.0c (toro)
Copyright Neo Era Media, Inc. 1999-2014

Neoseeker.com   |   Forum Rules   |   Forum FAQ   |   Neoseeker Terms of Use   |   Supermods On Duty [ server id: web6 ··· elapsed: 0.0810]
Chat and Lounges
Game Platforms
Mobile Platforms