Thread titleFromLast replied
Now searching...
Neoseeker Forums » » Hardware, Builds and Overclocking » Neoseeker reviews Powercolor 5770 » Post Reply

Note to Guests: Advertising of any kind is not allowed in these forums!If you fix your problem on your own, please post a message describing how you fixed the issue so that others with a similar problem can use your method to fix their issue.
REPLY TO A THREAD
Name:* Members, please LOGIN before posting
Email: We use this to display your Gravatar

Sign in with
Subject:*
Message:*


HTML is not allowed
markup is allowed

Help with markup tags

Enabling Buttons in IE7




Smilies:
  ·all smilies here
:) :P ;) :( :| ;( :D :confused: :cool: :# :o ^_^ :colored: :thick:

Thread Recap (last 10 posts from newest to oldest)

Oct 22, 09 at 1:08am
chautemoc


quote Lone walker
Wasn't this review on the 5750?
My bad. So many numbers.



Oct 20, 09 at 4:12am
Player1


It was defaulting at 100%.

The fan is actually pretty quiet. I couldn't notice it at all over my case fans.



Oct 20, 09 at 2:33am
Lone walker


Wasn't this review on the 5750?

Good review.

I noticed that in the Control Center the fan speed was set at 100% Default. Did you do this, or is that actually the default? Also how loud was the fan?





Oct 19, 09 at 5:04pm
chautemoc


Second review of the 5750 in today, this one from Powercolor. Check out Chris Barry's second Neoseeker review:







Powered by neoforums v2.3.0 (Bolieve)
Copyright Neo Era Media, Inc. 1999-2014

Neoseeker.com   |   Forum Rules   |   Forum FAQ   |   Neoseeker Terms of Use   |   Supermods On Duty [ server id: web3 ··· elapsed: 0.0636]
Chat and Lounges
Game Platforms
Mobile Platforms