Thread titleFromLast replied
Now searching...
Neoseeker Forums » » Hardware, Builds and Overclocking » Trendnet Router not working. » Post Reply

Note to Guests: Advertising of any kind is not allowed in these forums!If you fix your problem on your own, please post a message describing how you fixed the issue so that others with a similar problem can use your method to fix their issue.
REPLY TO A THREAD
Name:* Members, please LOGIN before posting
Email: We use this to display your Gravatar

Sign in with
Subject:*
Message:*


HTML is not allowed
markup is allowed

Help with markup tags

Enabling Buttons in IE7




Smilies:
  ·all smilies here
:) :P ;) :( :| ;( :D :confused: :cool: :# :o ^_^ :colored: :thick:

Thread Recap (last 10 posts from newest to oldest)

Oct 09, 12 at 9:33pm
PRSubedi


I have indicate some problems regarding Trendnet router.
Those are:
1. It is suitable for only home use not for institutional, because of low data transfer
2. Data transmission by wifi is low in range then others
3. Always disconnecting, should do re-setup frequently.
4. Data uplink and downlink is less then other router
5. Data transfer in LAN also slow and tedious
6. Warranty is 3 years but not comfortable to the customer
7. Price is little bit high then other router

So, how can it be best as others.



Aug 07, 09 at 1:53am
bob8294


I honestly can't remember what I did to make it work, just hitting retry a couple of times and rebooting helped move it along if I remember correctly.



Aug 06, 09 at 7:17pm
Smvsrawperson


Thanks. but didn't work.



Aug 06, 09 at 6:38pm
bob8294


I have the same router, had the same problem.
I dont know what revision your router is, but go to TrendNet's website and look up the installer for your router, download it and install it, the one on the DVD never worked for me either.



Aug 06, 09 at 5:46pm
Smvsrawperson


OK so I bought a Tew-432brp wireless firewall router, and it won't work. I believe Windows 7 Recognizes the Router, but after I plug in the Power cable into the router as instructed by the installion dvd, I get an error message stating new router not detected. I don't know what's going on.



Powered by neoforums v2.3.0 (Bolieve)
Copyright Neo Era Media, Inc. 1999-2014

Neoseeker.com   |   Forum Rules   |   Forum FAQ   |   Neoseeker Terms of Use   |   Supermods On Duty [ server id: web2 ··· elapsed: 0.0892]
Chat and Lounges
Game Platforms
Mobile Platforms