Thread titleFromLast replied
Now searching...
Neoseeker Forums » » » NSYNC: Hotline Fantasy Phone & CD-Rom Game » Gaming Problems » Post Reply

Note to Guests: For the enjoyment of other visitors, and to help keep this forum tidy and working smoothly, please make sure you search the forum before posting your question.
REPLY TO A THREAD
Name:* Members, please LOGIN before posting
Email: We use this to display your Gravatar

Sign in with
Subject:*
Message:*


HTML is not allowed
markup is allowed

Help with markup tags

Enabling Buttons in IE7




Smilies:
  ·all smilies here
:) :P ;) :( :| ;( :D :confused: :cool: :# :o ^_^ :colored: :thick:

hideOriginal Post

Jul 07, 02 at 3:52pmLoren


I installed my new game and got everything running, then i pressed the All Access Pass button and it wouldn't run. What is wrong?

Thread Recap (last 10 posts from newest to oldest)

Dec 30, 03 at 5:36am
dkmorgen


Having prob trying to play games needs
DINPUT8.DLL file any one know whats up
cant find it on cd



Dec 19, 02 at 5:45am
Jim Raynor


quote jenco17
My problem is this...The plug wont fit into my game port .Does anyone have any suggestions?My daughter really wants it for Christmas>HELP!!!
Say, have you ever thought you got the wire the wrong way? But asken me is useless, I dont own the actual game... or do I? I don't so, HA!



Dec 18, 02 at 1:34am
jenco17


My problem is this...The plug wont fit into my game port .Does anyone have any suggestions?My daughter really wants it for Christmas>HELP!!!



Dec 16, 02 at 3:27am
Heros Destiny


if you've got a technical problem with the game, don't worry.

just take the CD-Rom out of the drive, shine it up real nice, turn it sideways ....................................
.....................................on second thoughts, i wont go there.


Merry Christmas Everyone




Dec 15, 02 at 3:43am
bubby07


There is a number to the technical service line. There maybe a problem that can only be helped by the companies staff.



Jul 07, 02 at 3:52pm
Loren


I installed my new game and got everything running, then i pressed the All Access Pass button and it wouldn't run. What is wrong?



Powered by neoforums v2.3.2 (Bolieve)
Copyright Neo Era Media, Inc. 1999-2014

Neoseeker.com   |   Forum Rules   |   Forum FAQ   |   Neoseeker Terms of Use   |   Supermods On Duty [ server id: web8 ··· elapsed: 0.4129]
Chat and Lounges
Game Platforms
Mobile Platforms